dimarts, 26 d’abril del 2011

Ultims canvis i recta final Botifarrada

Bones a tothom!

Això ja esta aquí mateix, esperem que surti bé. Si us plau tots els que pugueu aneu agafant coses que posem per aquí, o idees dels comentaris, per que com es lògic necessito un bon cop de ma de tots!

Finalment no es farà el pàrquing del Girona, motiu? l'ajuntament no ens deixava posar musica, n'hi un radiocaset. Deia que la festa de la UdG, a la Devesa. Apart l'ajuntament no ens deixa res de material.

Solució? ens desplacem uns metres i ens posarem a davant de la facultat de ciències, ja he parlat amb la degana i no hi ha problema.

Això planteja dos problemes.
1 estarem sobre l'herba, i en un terreny amb una mica de pendent, pels grups caldran algunes tarimes i alguna cosa per falcar-les (totxos, cunyes de fusta, etz).
2 Estarem entremig dels dos bars. Algú ha dit steinburg a 50 cèntims enlloc d'estrella a 1€?? digueu-me que en penseu.
Per anar a comprar al gros mercat podem anar-hi el dia abans o el mateix dia, però faran falta cotxes en principi (jo crec que el meu i dos més n'hi ha prou). Tots els que pugueu digueu quant va bé. Si cal podem comprar una part el dimecres i deixar-la a l'espai que tenim a barracons i l'altre el mateix dijous. Gros mercat nomes porta la compra si es gasten mes de 800€.

Qui en tingui, que porti neveres d'aquestes de càmping, per deixar-hi la carn amb glaçons i que estigui freda.

Jo avui baixaré les coses del geieg, qui pugui que hem faci un truc o digui algo per aquí. Seria cap a les 19h o així.

Tot el que veieu que falta, que no sa parlat, que fa falta, etz.. no dubteu a deixar un comentari.


Salut i rugbi!!

9 comentaris:

  1. Altres coses que fan falta.
    -Algú te cubells grossos que i poguéssim posar les llaunes a refredar amb gel?
    -Algú pot preparar una mica de musica per quan no toqui cap grup?

    Salut!

    ResponElimina
  2. Abans que algú no ho pregunti; si la botifarrada l'hem de fer on hi ha el cercle, a la terrassa del bar no per que els del bar no ens hi volen.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Corresponent al tema de la cervesa recomano que continueu oferint estrella pel bé comu i lacceptació social; per tal que això sigui satisfactori s'haura de colocaar lescenari i la "paradeta" de forma estratègica, per exemple: la "tarima"/escenari ha d'anar casi a la porta de ciencies mirant cap a barracons, i nosaltres vendre el menjar i les begudes just a la cantonada, on el cercle. d'aquesta manera ens aillem dels bars i afavorim el consum de la cervesa autoctona, osigui la nostra. xD


    en segon lloc, del material que heu dagafar del geieg, també hi han DOS cubells grans per posar beguda a refredar!!

    malauradament no disposu de cotxe aquests dies, però em puc ocupar de la musica, digueume quin format(cd, usb, etc) ho voleu i artistes que creieu adients perque si us fieu del meu material, esteu perduts jeje

    salut!

    Potter

    ResponElimina
  4. Iep!

    jo la colocacio estrategica que proposes la veig molt be. Avui ho mirava sobre el terreny i no acavava de veure cla quina era la millor manera dencarar-ho tot.

    Sobre la musica la radio que tenim ho aguanta tot. potser el millor i mes facil sera mendrive o SD.

    Que tal gossa sorda, obrint pas, gertrudis.. coses per lestil.

    pd: per events al facebook i tal els grups seran 9C-PAS i IN6

    Salut!

    ResponElimina
  5. per cert!! Per tal d no perdre clientela proposu cumençar una mica abans, almenys a vendre birres i patates ja q tots els enginyers acabem a les 12 per el tema enginycat.(gent q ma dit q no sabia si es quedaria una hora i mitja x la uni).
    Pd. Q es aixo del facebk¿
    Salut
    Potter

    ResponElimina
  6. Opino com en Potter pel que fa a la cervesa. Molt millor vendre estrelles, encara que siguin més cares, que l'altra és pixat de burra!

    Nilín.

    ResponElimina
  7. tututuu! que estava descarregant cançoms i se ma fotut el pc! que portare un pen amb el material que tingui però si podeu feu-ne un altre qui pugui..

    salut
    potter

    ResponElimina
  8. Okk jo també voldria començar aviat. Quedem tots els que poguem a les 9 per anar muntant coses. Per que al final demà encara s'haurà d'anar a comprar.. Si algú i pogués anar avui a comprar birres i tal aniria molt bé.

    Salut!
    Innombrable.

    ResponElimina
  9. tinc classe i soc mentor de l'enginycat i no podre venir fins l'hora que vau dir en principi (13.30?) tampoc tinc cotxe així que sento ser de poca ajuda. ens veiem demà

    Arcade

    ResponElimina